Fisk er godt, og det anbefales af Sundhedsstyrelsen, at vi spiser fisk mindst 2 gange om ugen. Du kan derfor med fordel spise sushi, når du gerne vil sikre dig de gode Omega 3 fedtsyrer, som findes i fede fisk. Hvis du ikke selv er en haj til at lave sushi i dit eget køkken, så er der mange gode sushi-restauranter rundt omkring i Danmark. Det gælder blot om at finde en, som ligger i nærheden af dig.

Fordele ved at spise på sushi-restaurant

På en sushi-restaurant kan du vælge mellem et stort udvalg af lækre og velsmagende sushistykker med fx tun, laks eller rejer. Du kan få maki-ruller med grøntsager, og de kan være milde i smagen, eller du kan få andre spicy varianter. Hvis du selv skulle lave så stort et udvalg hjemme i dit eget køkken, ville det sikkert tage al for megen tid. Du kan derfor med fordel bestille bord på en sushi-restaurant, hvor du kan få netop den menu, du gerne vil have, og så nyde det udvalg af skøn sushi, som du får serveret. Det er ren forkælelse at sidde der ved bordet og indtage et dejligt måltid i hyggelige omgivelser. I København finder du sushibar i international topklasse, men der findes også mange mere prisvenlige sushi-restauranter, hvor du også får god mad.

Sushi er nemt og bekvemt

Er du ikke typen, der normalt er glad for fisk, og får du dig ikke rigtig taget sammen til at spise rødspætter, torsk eller laks derhjemme, så kan du få dækket dit behov for fisk ved at spise sushi flere gange om ugen. Du kan gøre det til en vane at besøge en god sushi-restaurant i byen, og du kan enten bestille plads ved et bord eller tage det med som take away. At spise sushi på restaurant behøver ikke at være en helaftensforestilling. Du kan sagtens tilbringe 30-45 minutter derinde, og så har du fået et lækkert måltid. K

galore