Er du typen, som elsker at fejre livets små og store begivenheder i godt selskab og med dejlig mad, så kan du fx vælge at fejre din fødselsdag på en sushi-restaurant. Når du går på restaurant, bliver du forkælet med god mad og skal ikke selv stå i køkkenet.

Giv dig selv en fridag på din fødselsdag

Selv om du er glad for selskab, så er det ikke sikkert at du orker at arrangere din fødselsdag derhjemme, hvor du så skal stå i køkkenet i timevis og lave mad – fx hjemmelavet sushi, hvor alle råvarer skal handles ind, og det hele skal laves fra bunden af. Men vil du gerne invitere gæster til sushi på din fødselsdag, så kan du i stedet booke bord på din lokale sushi-restaurant, hvor I kan spise lækker sushi og fejre, at du fylder år. Du skal selvfølgelig ikke snydes for fødselsdagsgaver, men dem kan du jo pakke op, når I sidder i restauranten. Måske har du nået en moden alder, hvor du ikke rigtig ønsker dig noget, men flotte patchworktæpper til din bolig er altid en dejlig gave at få, så det kan du jo skrive på ønskesedlen. Forhåbentlig er du heldig at få det, du ønsker dig.

Menuer og ad libitum

Du kan med stor sandsynlighed finde en sushi-restaurant i nærheden af, hvor du bor, for danskerne har for længst taget sushi til sig. Sushi er noget, som de fleste mennesker kan lide, og kombinationen er frisk fisk, grøntsager, tang og ris er vidunderlig. Sushi er sundt og lækkert, og vil du gerne holde en fødselsdag uden fed og usund mad og alt for mange kalorier, så er det oplagt at gå ud og spise sushi. I restauranten kan I bestille forret, nigiri og maki sushi og dessert alt efter, hvad der passer jer. Man kan både bestille menuer og a la carte, og nogle restauranter tilbyder også sushi ad libitum. Priserne på sushi er rimelige, så det er noget, de fleste har råd til. Og når du kun har fødselsdag en gang om året, så fortjener du jo også at blive fejret med maner og spise skøn og superlækker mad sammen med dem, du holder af.

galore