Er du vild med sushi? Selvfølgelig er du det! Hvorfor skulle du ellers have droppet forbi vores hjemmeside? Her på hjemmesiden handler det hele trods alt om netop sushi og sushirestauranter, og vi nærer en dyb passion for lige præcis disse emner. Sushi er nemlig en af de mest lækre former for mad der findes, og at det samtidig er sundt, gør det ikke ligefrem dårligere. Vi er faktisk så glade for sushi, at vi elsker at rejse rundt i hele landet og besøge alle de bedste sushirestauranter. Er du endnu mere eventyrlysten end det, og er du klar til at rejse til udlandet for at besøge verdens bedste sushirestauranter? Så pak din kuffert og gør dig klar, for i denne artikel ser vi nærmere på hvor du blandt andet kan rejse hen.

Vild med sushi? Så er det bare at få pakket din kuffert!

Er du klar til at tage på rejse i udlandet, med henblik på at få besøgt en masse gode sushirestauranter? Så anbefaler vi at du finder en god kuffert frem, eller køber en eller flere nye af slagsen hos webshoppen kuffertonline.dk. Du kan nemlig godt regne med at skulle på en længere rejse, og så er det godt at have styr på alt bagagen.

Fra USA til Sydafrika og til Japan

Som den store sushientusiast du tydeligvis er, ved du med garanti, at sushi oprindeligt menes at stamme fra Japan. Når du skal ud i den store verden for at besøge de bedste sushirestauranter vil du opdage, at en del af dem ganske vist også er at finde i netop Japan. Der findes dog også rigtig gode sushirestauranter i andre dele af verden. Tag blot den verdensberømte O Ya sushirestaurant i Boston, USA. Denne restaurant er kendt blandt sushientusiaster verden over, så vil du gerne kombinere en tur til USA med din interesse for sushi, så bør du overveje at besøge denne.

Har du aldrig været i Afrika, og kunne du godt tænke dig det? Så overvej at besøge sushirestauranten Fujiyama, som er beliggende i Cape Town, Sydafrika. Her bliver der kræset for detaljerne, og det hele foregår med respekt for råvarerne, samt de oprindelige traditioner.

Endelig kan vi også anbefale dig at lægge vejen forbi sushirestauranten Sukiyabashi Jiro, som er beliggende i Tokyo i sushiens hjemland Japan. Denne restaurant er verdensberømt. Blandt andet for dens tre Michelin-stjerner. Enhver sushientusiast bør vel sagtens besøge denne gudespises eget hjemland, så hvorfor ikke lade turen gå forbi denne prisbelønnede restaurant, nu du alligevel er der?

Uanset hvor du ender med at tage hen, så husk at få pakket din kuffert i god tid, samt at suge alle indtryk til dig undervejs. God rejse!

galore