Danskernes sult efter sushi er tiltagende. Det er ellers ikke mange år siden denne orientalske spise for alvor kom til landet, men den har så sandelig taget danskerne med storm. Måske er det noget, du skal udnytte? Du kunne jo f.eks. gøre det ved at lave din egen sushirestaurant. Læs mere om det her, hvor vi også ser nærmere på hvordan du indretter restauranten bedst.

Sørg for flot tapet, og moderne interiør

Der er hård konkurrence i den danske restaurationsbranche i disse år. Og ikke nok med at der er masser af sushirestauranter, så er der også masser af andre slags spisesteder, som kan friste forbrugerne. Du skal derfor gøre noget ekstra i forhold til konkurrenterne, hvis du vil vinde kundernes gunst.

Det er derfor vigtigt, at din sushirestaurant er indbydende. Én måde at sikre det på er ved at hænge flot tapet op på væggene, samt indrette restauranten med moderne møbler og interiør. Husk nu at det på mange måder er førstehåndsindtrykket, der afgør, om dine kunder kan lide din restaurant. Så du skal virkelig imponere dem!

Menukortet er helt afgørende

Det næste, du skal fokusere på, er at få udarbejdet et godt menukort til din restaurant. Lad dig eventuelt inspirere af hvad dine konkurrenter tilbyder. Ideelt set skal der gerne være noget for alle. Mens mange sushi-fanatikere elsker laks, er der andre igen, der mest af alt sætter pris på de lækre avocadoer, som også benyttes i sushien. Du skal tilfredsstille alle dine gæsters behov.

Prissætningen afgør din restaurants fremtid

Endelig skal du til at overveje, hvad priserne på dine varer skal være. Igen her er det en god idé at skæve til, hvad dine konkurrenter har gjort. Du skal bestemt ikke sætte priserne meget højere end dem, men du skal nu heller ikke sætte dem langt under. Det er bedst, at du matcher dine konkurrenter, og så samtidig planlægger at afholde kampagner i løbet af året, hvor priserne så kan sænkes.

Lancér din restaurant med et brag af en fest

Er du ved at være klar til at lancere din restaurant? Glimrende! Et godt råd er at investere lidt i noget effektiv markedsføring af begivenheden. Alle mennesker i området skal helst vide, at der nu åbner en spritny sushirestaurant. Så få indrykket en masse annoncer, og skyd det hele af med en god åbningsfest. Og husk nu løbende at holde øje med tapetet, de moderne møbler, samt indretningen af restauranten! Det hele skal altid stå knivskarpt.

galore